+359 892 466 757 prosveta1920@abv.bg

Състави

Формация „Ритмика“

Формация „Ритмика” е създадена през 2012 година.
В нея участват само 5 изпълнителя, за сметка на това 3 от тях са професионалисти завършили Националното училище за танцово изкуство в град София, а след това и Музикалната Академия в Пловдив със специалност Български Народни Танци.
Едни от първите програми на формацията включат разнородни танцови въплащения, показващи не само традиционен български фолклор, но и руско-цигански и гръцки танци и т.н.
За създаването на всяко танцово изпълнение участие взимат всички участници, но най – вече ръководителите на групата –Моника Маркова, Северина Кирова и Димитър Кръстанов. Костюмите са дело на фирмите „Бозов Стил” и „Мели М”. Формация Ритмика е взимала участие на много фестивали, празници, събори, сватби и културно – масови мероприятия,
както в България, така и Р.Сърбия.
Със своята динамика на изпълненията и невероятен танцов заряд играорците от формация „Ритмика” успяват да създадат весело настроение и будят у зрителя много положителни емоции.
Те винаги са насреща да направят вашия празник незабравим, изпълнен с много веселба и приятни спомени.
Формация „Ритмика” е една младежка организация за запазването на българските традиции и обичаи, те танцуват и без повод, защото с повод всеки може!!!!!

  1. Изложба на картини – Художник Биляна Димитрова

Стани партнор

Подай ръка на българското читалище!